Merko ndau mirënjohje për veteranët e arsimit strugan/FOTO

Sot nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të Komunës së Strugës ishin ata të cilët e bënë që ky 7 Mars të duket...

Djali shef, nëna këshilltare – kjo është qeverisja komunale e LSDM-së

Në komunën Qendër në Shkup disa portale kanë shkruar se ka nepotizëm në ushtrimin e funksioneve. Kjo ka të bëjë me rastin e këshilltares...

Xhamia në Strumicë në gjendje të mjerueshme:Në vend te muezinit, sorra në minare!

Në vend te muezinit, sorra në minare Në vend te imamit, gurë të çatisë së prishur Në vend te xhematit, kanë mbirë dru te egër Dhimbje në...

Drejtoria me 400 të punësuar, ka vetëm 4 shqiptarë

Xhevat Iseni, kryetar i Bordit Drejtues në Shoqatën Aksionare për menaxhim me banesat dhe lokalet shtetërore  në RM flet për diskriminim katastrofal që është...

Shkollat shqipe në Maqedoni, të mbipopulluara

Lidhja e Arsimtarëve Shqiptarë në Maqedoni thotë se arsimtarët shqiptarë nuk janë të barabartë me kolegët e tyre maqedonas sepse një pjesë e madhe e shkollave...

Spasovski sërish flet për rastin e Bekir Asanit dhe polices

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, sot deklaroi se asgjë nuk fshihet në rastin me sulmin e polices nga anëtari i BDI-së, Bekir...

Çair: Është gjetur 12-të vjeçari i cili u raportua si i zhdukur

Një fëmijë 12-të vjeçar, nën përkujdesje në Shtëpinë “25 Maji”, i cili është paraqitur si i zhdukur, mbrëmë, një orë e 10 minuta pas...

Tetovë: Te shtëpia e 48 vjeçarit gjendet kokain!

Gjatë ditës së djeshme prej orës 17:00 deri ora 19:00, pjesëtar të policis kanë kryer kontroll në shtëpinë e 48 vjeçarit E.M nga Tetova,...

Teuta Arifi viziton mësuesen që i mësoi ABC-në

Me rastin e ditës së arsimit shqip “7 Marsi” Teuta Arifi ka bërë një gjest mjaft simbolik. Ashtu si tradicionalisht ajo filloi agjendën e...

Almakos: Zaev përzë BDI nga qeveria?!

Lidhja socialdemokrate e kryeministrit Zoran Zaev, nuk përjashton mundësinë për prishjen e koalicionit qeveritar me Bashkimin Demokratik për Integrim pas acarimit të marrëdhënieve të...