Alarm në Tetovë, s’ka ujë të pijshëm!

Edhe përkundër faktit se pas ndërtimit të këtij objekti, nga organet komunale u tha se Tetova tanimë nuk do ketë problem me ujin për...

Qeveria premton përmirësim të bashkëpunimit me mediat nëpër një dialogu të përbashkët

Qeveria e Republikës së Maqedonisë me vëmendje të veçantë i pranoi dhe i analizoi reagimet e përfaqësuesve të mediave që ishin shkaktuar nga ngjarjet...

Kumanovë, u promovua fushata “Çdo fëmije i nevojitet familje”

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, UNICEF-i dhe Qendra për punë sociale Kumanovë, SOS Fshati i fëmijëve e promovuan fushatën “Çdo fëmije i nevojitet...

Hajni që po operon në Klinikën e Shkupit, kujdes!

Ndaj V.R. (86) nga Shkupi me mashtrim i janë marrë 18 mijë denarë derisa ka qenë në kompleksin e klinikës "Nënë Tereza", njofton...

Spasovski në Tabanoc, fletushka për turistët dhe mërgimtarët?

Nën moton “Mos fluturoni, veroni”, filloi të zbatohet fushata e MPB-së dhe të Këshillit Republikan për Siguri në Komunikacionin e Rrugëve. Ministri i...

Kuvendi votoi Deklaratën për anëtarësim në NATO

Kuvendi  votoi me shumicë votash përfshirë edhe ato të opozitës, Deklaratën për mbështetjen e procesit të anëtarësimit të vendit në NATO. Deputeti i LSDM Hari...

Shkupi pret që Kosova menjëherë të tërheq rritjen e doganave për prodhimet bujqësore

Ministri i Bujqësisë Lupço Nikollovski pret që Kosova menjëherë të tërheq vendimin për rritjen e doganave për prodhimet bujqësore. Siç tha sot, ky vendim i...

Takimi i katërshes – Zaev, Ahmeti, Mickoski dhe Kasami/VIDEO

Në Klubin e Deputetëve filloi takimi i liderëve në formatin prej katër liderësh, dy nga opozita dhe dy nga pozita. Në takim marrin pjesë kryeministri...

Skandaloze/Kompania e deputetit të LSDM merrë grand prej 10 milionë denarësh (DOKUMENTE)

Qeveria po përballet me një skandal tjetër të radhës në ndarjen e fondeve nga buxheti i shtetit, në kuadër të planit qeveritar për mbështetjen...

Aksion policor në Gostivar, arrestohen 15 persona

Policia mbrëmë në ora 23 ka realizuar një aksion policor gjatë të cilit kanë arrestuar së paku 15 persona në Gostivar dhe rrethinë, transmeton...