Zaevi mund arrestohet!?

Pranohet si dëshmi video-incizimi në rastin “Ryshfeti” ku i akuzuar është kryeministri Zaev Gjykatësi i rastit “Ryshfeti”, Darko Todorovski në seancën e sotme gjyqësore e...

Anketë: Shumica e qytetarëve mbështesin zgjidhjen për emrin (Dokument)

Shumica e qytetarëve të Republikës së Maqedonisë i mbështesin përpjekjet e kryeministrit Zoran Zaev dhe Qeverisë lidhur me zgjidhjen e kontestit me Greqinë për...

Mijallkovit i kthehet pasaporta

Sasho Mijallkov i akuzuar nga PSP për ratset ‘Fortesa’ dhe ‘Target’, së shpejti do të mund që të merr pasaportën nga gjykata me arsyetimin...

Ja plani i qeverisë për përmendoren e Aleksandrit

Qeveria akoma nuk e ka marrë përmendoren e Aleksandrit të Madh që ditë më parë e largoi nga aeroporti i Shkupit. Përmendorja e bronzit tanimë...

Athina sjell versionin për emrin

Ministri grek i Punëve të Jashtme, Nikos Koxias në gjysmën e dytë të muajit duhet të arrijë në Shkup dhe ta prezantojë projekt –...

Agjentët e shërbimit sekret do të shpëtojnë për rastin e Sopotit

Agjentët e Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim, të përfshirë në rastin e “Sopotit”, nuk do të përgjigjen penalisht për shkeljet ligjore që i kanë...

Gostivari në rrezik, nuk kalon buxheti, planifikohet tentativë tjetër

Pas gjashtë orësh debat për buxhetin, ndërpritet seanca e këshillit komunal të Gostivarit. Ky është epilogu i fillimit të seancës së tretë të Këshillit...

Maqedonisë po i Ikin mjekët në Europë

Oda e Mjekëve në Maqedoni bën të ditur se nga 280 mjekë, të cilët gjatë vitit 2017 kanë dhënë provimin për licencën themelore për...

Arkitekti maqedonas thotë se do të hiqen edhe tri përmendoret shqiptare në Shkup

Koordinatori i grupit të punës për revidimin e projektit “Shkupi 2014”, Miroslav Gërçev mbrëmë në Kanal5 ka theksuar se ky trup ka qasje të...

Shkupi në rrezik nga vërshimet e mundshme, Vardari mund të godasë godinat përreth

Rritja e nivelit të lumejve në vend ka ngritur në këmbë Komitetin Menaxhues për ballafqim me vërshime dhe kriza. Rrezik përbën më shumë lumi...
error: Ku kontent eshte i mbrojtur!