Shfleto kategorinë

Opinione

DREGËZA*

NGA KALOSH ҪELIKU “DREGËZA”, anonime?! Dje, komuniste?! Sot: Neokomuniste?! Përçudi, Sot edhe  “Shqiptare”?! Dje, dhe Sot: Po, na i ndalnin ëndrrat pas komuniste dhe, Neokomuniste.…
Lexo më tepër