Pse nuk do të duhej të shkëmbehen territoret e as popullata?

Mr.Sc.Refik HASANI Lufta shqiptaro-serbe,asnjëherë nuk është shpallur nga asnjëra instancë Nacionale, por edhe armëpushimi ende nuk është shpallur, prandaj duhet të shpallet ky armëpushim pasi...

Kemi nevojë për gjak të ri!

Komunikimi gojor midis dy kundërshtarëve politik shqipfolës nuk është shumë i bukur. Tingëllon më shumë si dy burracak pervers që debatojnë me temën: “I...

Kemi nevojë për gjak të ri

Nga Aurel Dasareti Komunikimi gojor midis dy kundërshtarëve politik shqipfolës nuk është shumë i bukur. Tingëllon më shumë si dy burracak pervers që debatojnë me temën:...

Shpirti human i Lazim Destanit reflektohet edhe në varrezat e qytetit të Tetovës

Dr. Husein Rizai “Një shoqëri rritet me lavdi, nëse të mençurit e saj mbjellin pemë, nën hijet e të cilave, e dinë shumë mirë, se...

Ballkani – projektet ekspansioniste serbe, greke dhe bullgare

Xhelal Zejneli Që nga Kongresi i Berlinit (1878) e këndej, Serbia, Greqia dhe Bullgaria kishin synime hegjemoniste dhe ekspansioniste. Serbia synonte të realizojë Naçertanien (Projektin) e ministrit serb të Punëve të Brendshme – Ilija Garashanin (1812-1874). Në...

Propozim për bashkimin e forcave politike shqiptare në Maqedoni

FEDERATA E PARTIVE DHE LËVIZJEVE SHQIPTARE NË ILIRIDË SHPËTIM I VETËM DEMOKRATIK , PARA TURPIT PËR GJITHË NE !!! Baki Sulejmani Ditëve të sodit, të duket...

Gazetari shqiptar nga Maqedonia përmes lotëve i jep lamtumirën të ndjerit Agim Binaku

Ndërroi jetë gazetari që suksesin e KF Bashkimi nga Kumanova e krahasonte me atë të Trepçës së Mitrovicës Reshat Ibrahimi Sapo kam hapur facebook-un shoh dhe...

Pse luftohet Adnan Ismaili – Abija?

Nga Azem Xhemaili Pse luftohet Adnan Ismaili (me nofkën #Abija) nga shërbimet sekrete edhe nga leninistët shqipfolës? Adnan Islamili i njohur në Shkup dhe më gjerë...

Grekët dhe shqiptarët janë më shumë se fqinjë, e më shumë se miq, z.Prokopis...

Letër e hapët Presidentit të Greqisë z.Prokopis Pavlopulos I nderuar presidenti i Greqisë z.Prokopis Pavlopulos! Ju më shumë se dy herë keni bërë deklarata me tone kërcënuese...

Kemi pas thënë njëherë për Kosovën…

Nga Skender Karaçica/ ...Veçsa të çlirohemi nga Serbia,me një lugë do të hanim bashkë dhe në sofrën e jetës...! ...Veçsa të bëjmë Kosovën shtet,do të punojmë...