Aliu: Tallkynin e Artan Grubit nuk e ndëgjon as djalli e lëre më engjëjt...

Tallkynin e Artan Grubit nuk e ndëgjon as djalli e lëre më engjëjt e Zotit. Nuk është gaf por një marrëzi e llojit të...

Më 9 Maj shqiptarët do ta dridhin Ballkanin, kerkohet lirimi i Komandant Sokolit me...

Nga Erald Selca/ Me 09 Maj protestohet kudo në trojet tona për Grupin e Kumanovës April 15, 2019 Janina Press 305 Views 0 Comments Ti përkrahim dhe...

POLITIKANËT,KENGETARET, BIZNESMENËT SHQIPTARË PO DERDHIN PARA, SHQIPTARIA PO VARFËROHET

Nga Xhemaledin Salihu/ Kohëve të fundit po ndodhin dukluri negative nëshoqërinë shqiptare, po ndodhin dasma të mëdhafinanciare, të politikanëve, këngëtarëve, biznesmenëveshqiptarë, ku po derdhen para...

SHSHA në Çikago në krah të Blerim Rekës për president

Nga Skender Karaçica Fushata e dy partive shqiptare(BDI-PDSH)për kanditatin maqedonas Stevo Pendarovski nuk është tjetër pos ora e kurdisur e tradhëtisë kombëtare. Nëpër këto...

Cili “Koncept” i ka lartësuar shqiptarët më shumë?!

Qenan Aliu/ Ai në vitin 2004 kur Branko Cërvenkovski me mbështetjen e (Lsdm-Bdi) u zgjodhë president ; Ai në vitin 2009 kur Gjorge Ivanov me mbështetjen...

“Unë kam të drejtë, e ti je idiot”

Nga Frank Shkreli/ Thuhet se politika është fusha ku fillon e ku diskursi publik helmohet dhe vdes një herë e mirë. Mënyra se si...

28 vite nga themelimi i PPD-së: Kur politika ishte patriotizëm, e jo biznes!

ME RASTIN E THEMELIMIT të: P P D: Një urim i veçantë për të gjithë ata që kontribuuan në themelimin PPD edhe gjatë kohës së...

POROSIA E RAMIZ BEUT NGA DIBRA

Nga Shpëtim Pollozhani/ Dikur në Dibër, në kohën e Bullgarit, aty nga viti 1913, në qytet kishte dy qoshqe(trafika). Në të dy qoshqet shitej vetm...

Blerim Reka ka faj vetëm pse është shqiptar

Robert Nesimi/ Fushata e zgjedhjeve presidenciale 2009 ngadalë po hyn në fazën e saj të fundit. Ndryshe nga zgjedhjet e mëparshme të këtilla që mbaheshin...

Shtriga e Serbisë

Në moshën 76-vjeçare në Moskë ka vdekur Mira Markoviq, e veja e Sllobodan Millosheviqit – dhe gruaja mbase më me ndikim në punët politike...