Shfleto kategorinë

Opinione

Fjalët e qiririt

Qiriri që duhet ndezur nuk është simbol i ngadhënjimit mbi të tjerët, ai është simbol i ngadhënjimit mbi veten. E ata që ngadhënjejnë mbi veten, ngadhënjejnë mbi frikën dhe heshtjen…
Lexo më tepër