Ja çfarë i bëjnë 3 kafe në ditë mëlçisë tuaj

Kafeja, kjo pije popullore mendohej për shumë kohë që shkaktonte sëmundje të zemrës dhe kancer. Por hulumtimet e reja në mbarë botën i hedhin...

Miliona njerëz vdesin në vit nga ajri i ndotur: Sëmundjet që mund të shkaktohen...

Është paksa e vështirë t’i bindësh njerëzit të vetëdijesohen për gjendjen momentale të ambientit në botë derisa kjo gjendje fillon të ndikojë tek ata...

Keni nevojë për një gjumë të qetë? Çaji me banane është zgjidhja

Gjumi është aq i rëndësishëm për shëndetin tuaj në përgjithësi. Pa marrë një pushim të mirë gjatë natës, ju rrezikoni shëndet të dobët, sëmundje,...

Çfarë duhet të hanë personat me anemi?

Anemia relativisht rrallë shfaqet te njerëzit të cilët ushqehen, shëndetshëm, Mirëpo, nëse ekziston debalanca në ushqim ose humbja e gjakut te rastet e hemorroideve...

Bëni seks sa më shpesh që mundeni për të pasur memorie sikur të gjeniut

Çdo ditë, pa menduar fare, ju i bëni të gjitha gjërat të cilat shkencërisht janë dëshmuar se ndihmojnë në përforcimin e memories. Por tani,...

Zbulim i papritur: Askush s’e priste që kjo të fshihej brenda hundës së njeriut!

Prej kohësh, shkencëtarët paralajmërojnë se duhen antibiotikë të rinj, pasi mikrobet po krijojnë rezistencë ndaj atyre aktualë, që në shumicën e rasteve janë përdorur...

Qëndrimi në këmbë, përfitimi që sjell në shëndetin tënd

Qëndrimi për një kohë të gjatë ulur është një nga shqetësimet më të mëdha vitet e fundit për mjekët. Një studim i bërë së fundmi...

Pozita e gjumit ka efekt në shëndetin tuaj

Gjumi i keq i natës nuk është vetëm i pakëndshëm pasi llogaritet të jetë edhe i rrezikshëm. Problemet ekzistuese, siç janë dhimbja e shpinës për...

Këto janë vlerat ushqyese të ftoit

Ftoi është frut i vendeve të ngohta dhe përdoret për shumë arsye.   Njerëzit e përdorin ftoin si frut organik ose si pluhur, ekstrakt apo çaj...

Lajthitë – për një shëndet më të mirë

Konsumoni lajthi sa të mundeni pasi ato kanë shumë dobi në trupin tuaj. Jo vetëm thelbi, por edhe gjethet e trupi i saj mund...