Çfarë dini për proteinat? Kjo është historia e tyre

Proteinat përbëhen nga kombinimet e amino acideve në lidhje peptide që përmbajnë karbon, hidrogjen, oksigjen, nitrogjen dhe sulfur. Proteinat janë një ndër klasët e bio-macomolekules...

Çfarë ndodh me organizmin pasi të ndalësh pirjen e duhanit?

Nëse jeni duhanpirës, ​​jeni në rrezik të merrni kancer, sulm në zemër, goditje në tru. Megjithatë, jo gjithçka është humbur ende nëse ndaloni pirjen e...

Bëni seks dhe shëroni këto sëmundje

Ndoshta shpesh keni dëgjuar për dobitë që trupi ynë ka nga marrëdhënia seksuale, por a e dini se mund të shëroni disa sëmundje duke...

Zbulohen ushqimet e jetëgjatësisë

Së fundmi, kur bëhet fjalë për shëndetin dhe ushqyerjen e shëndetshme, ndërgjegjësimi ashtu si edhe njohuritë e njerëzve janë rritur shumë herë më shumë...

Ushtrim i thjeshtë i cili garanton ereksion të fortë dhe të gjatë

Disfunksioni erektil nuk është problem i pazgjidhshëm, megjithatë ekzistojnë mënyra të thjeshta që të përmirësoni situatën në dhomën e gjumit. Madje edhe meshkujt të cilët...

5 kategoritë e njerëzve që nuk duhet të hanë hudhra. Ja arsyet

Përgjatë viteve, njerëzit i kanë përdorur hudhrat si ilaç për të parandaluar apo trajtuar sëmundje të ndryshme. Mirëpo, nëse nuk e keni ditur, janë pesë...

Çfarë ndodh me ju derisa jeni nën anestezion dhe përse nuk bën të hani...

Puna e anesteziologut është shumë e rëndë dhe bart me vete përgjegjësi të madhe dhe patjetër duhet të fshijë vetëdijen tuaj, të eliminojë dhembjen...