AUDI, Mercedes dhe BMW do të mbesin mbrapa kësaj “bishe” (FOTO)

Kompania DEVEL së fundi pati prezantuar Devel Sixteen me 5006 PS. Ajo së fundi ka prezantuar një tjetër model të kategorisë SUV, i cili...

Apple, Siri përdoret nga 500 milionë njerëz

Pajisja e parë e Apple për shtëpi e cila ka për të shfaqur asistentin digjital me zë, të famshmen Siri po fillon së shpejti....

Facebook e pranon se ka shkaktuar efekte negative në shoqëri

Facebook ka folur për herë të parë zyrtarisht në lidhje me zërat se rrjeti social po shkakton një efekt negativ shkatërrues në shoqëri. Platforma më...

Mercedes-AMG C63S “kalon në duart” e Brabusit

Mercedes-AMG C63S Coupe në version standard është një model goxha i fuqishëm, por kompania e njohur Brabus megjithatë ka përgatitur një paketë për modifikimin...

Intel: Mos instaloni përditësimet për…

Intel tha ditën e Hëne se përditësimet e sigurisë të publikuara për të adresuar problemet kritike të Meltdown dhe Spectre kanë probleme. Kompania këshilloi konsumatorët...

Zbulimi më i fundit i inxhinierëve , objektet do ti lëvizim nëpërmjet zëri [FOTO/VIDEO]

Për herë të parë, inxhinierët në Bristol kanë treguar se zëri mund të përdoret për të lëvizur objekte. Ata kanë mundur të ndërtojnë një fushë...

Gara më e fortë ndonjëherë mes Audi dhe MiniCooper (VIDEO)

Ndoshta mendoni se Mini Cooper nuk do të mund t’i bëjë ballë garës me Audi, mirëpo kjo garë është gara më e fortë ndonjëherë,...

Kontratë e nëshkruar për licenca ndërmjet Byrosë së zhvillimit të arsimit dhe Microsoft

Niveli i bashkëpunimit ndërmjet Microsoft dhe institucioneve qeveritare merr dimension të ri me nënshkrimin e sotëm të marrëveshjes për licenca ndërmjet Microsoftit të Maqedonisë...

Aparati i ëndrrave: Për 60 sekonda ua bën akulloren sipas dëshirës

Beth-Halachmi tha se idenë për aparat e kishte që nga viti 2011. Atëherë kishte një biznes të vogël për akullore dhe duke parë problemet...

Bateria prej diamanti do të japë rrymë për 5.730 vjet

Materiali bazë i papërpunuar për prodhimin e baterive të diamantit do të jenë mbetjet bërthamore nga termocentrali. Sot ato janë ende në fushën e konceptit...