Nokia do të prezantojë një version 4G të 3310-ës

Telefonët inteligjentë mund të jenë e ardhmja, por kjo e fundit nuk është treguar aq e pamëshirshme edhe me telefonët e thjeshtë. Nokia ka prodhuar...

Çka janë çelësat e internetit dhe pse ndodhen në duart e 14 njerëzve?

Jo, nuk është një teori konfuzioni, edhe pse duket kështu: interneti mbrohet me shtatë çelësa dhe ato janë në duart e 14 njerëzve që...

Gjatë gjithë shekullit XX, loja e shahut shërbeu si një pikë referimi për studiuesit...

Në vitin 1997, programi i IBM-së, “Deep Blue” arriti të mundte kampionin më të mirë të botës shah, Garry Kasparov, duke kryer kështu fitoren...

Cilët telefona të mençur mund t’i presim në vitin 2018?

Nuk mund të thuhet sigurt se kur modelet e telefonave të mençur do të dalin në shitje për vitin 2018, duke pasur parasysh se...