Si ta ristartoni iPhone 8

Nëse ndodhë që përderisa jeni duke e përdorur iPhone 8, bllokohet dhe për ndonjë arsye ndalon e nuk funksionon, atëherë më poshtë do të...

Ngritje befasuese e çmimit të monedhës Bitcoin

Përdoruesit e monedhës virtuale të Bitcoin mund t’u gëzohen investimeve që kanë bërë në monedhën në fjalë. Edhe pse kjo valutë njihet për luhatje në...

Garë mes GOLF 2 dhe Lamborghini Huracan, kush mendoni se fiton? (VIDEO)

GOLF 2 përdoret mjaft shumë në Kosovë. Ai ka treguar se është i fortë, i qëndrueshëm dhe ekonomik. Përveç kësaj disa GOLF 2 kanë edhe...

Rusia ndalon Youtube dhe Instagram

Ofruesit e shërbimeve të internetit rus kanë bllokuar Youtube dhe Instagram, si rezultat i konfliktit midis një prej biznesmenëve më të pasur të vendit...

Range Rover Sport ngjitet në 999 shkallë (VIDEO)

Duket si nje film aksion i realizuar shumë mirë duke i ngjitur 999 shkallët e “Heaven’s Gate”. Megjithatë është Range Rover Sport i ri...

India prodhon materialin më të hollë në botë

Në Indi është krijuar materiali më i hollë në botë, duke qenë 100 000 herë më e ngushtë se një fletë letre. Ky material mund të përdoret...

Kur do të filloj shitja e robotëve për përdorim familjar?

Korporata japoneze, “SoftBank”, ka njoftuar të enjten se në muajin shkurt të vitit të ardhshëm do të filloj shitjen e robotëve që ngjasojnë me...

Çfarë do të ndodhte nëse do të ndërpritej interneti për një ditë?

Duhet ta pranojmë se nëse edhe vetëm për një ditë, interneti do të ndërpritej ne të gjithë do të marroseshim. Megjithatë, ndikimi mbi ekonominë dhe...

Intel prezantoi procesorin e parë Core i3 me teknologjinë Turbo Boost

Normalisht një procesor i ri Intel Core i3 nuk do të ishte diçka për të gëzuar kaq shumë. Por procesori i ri Core i3-8130U...

FBI dhe CIA: Mos përdorni Huawei!

Krerët e 6 agjencive më të mëdha të inteligjencës amerikane, mes tyre FBI dhe CIA, kanë paralajmëruar amerikanët që të mos përdorin produktet dhe...