Australia shënjestër e një sulmi kibernetik të sofistikuar

Morrison tha se sulmet kibernetike ishte të përhapura dhe mbulonin të gjitha nivelet e qeverisë përfshirë shërbimet esenciale dhe biznese. Australia shënjestër e një sulmi...

Fifa 21 do të jetë më afër realitetit

Versioni i ardhshëm do të ofrohet në konsolat ekzistuese dhe ato të reja si Xbox Series X dhe PlayStation 5. Fifa 21 do të jetë...

Facebook ndëshkon Trump

Rrjetet sociale i kanë shpallur një luftë Presidentit amerikan Donald Trump. Së fundmi Facebook ka hequr me dhjetëra reklama zyrtare të Presidentit Donald Trump...

Zbulohet makina e parë elektrike e kategorisë SUV nga Volkswagen

Makina do të përshkojë një distancë prej 482 kilomtrash me një karikim të vetëm dhe është ndërtuar mbi të njëjtën platformë modulare si makinat...

Versioni i ardhshëm i iOS do të ketë një emër të ri

Insajderi Jon Prosser publikoi në Twitter vetëm dy fjalë iPhone OS dhe përtej tyre nuk kemi asnjë informacion shtesë. Versioni i ardhshëm i iOS do...

Zhvilluesit Android mund të shesin shërbime tek përdoruesit pa instaluar aplikacionet

Lëvizja është një përpjekje e Google për të mbështetur shërbimet dixhitale dhe shpërblyer zhvilluesit të cilët zbatojnë rregullat. Zhvilluesit Android mund të shesin shërbime tek...

Zoom u përgjigjet kritikave me një lajm të mirë

Zoom ndryshoi vendimin pasi foli me organizatat e lirive civile, ekspertë të enkriptimit, përfaqësues të qeverive si dhe përdorues të Zoom. Zoom u përgjigjet kritikave...

Lufta tregtare SHBA-Kinë, vihen në rrezik kabllot optike nënujore

Një kabëll optik nënujor që lidh SHBA me Hong Kongun do të refuzohet nga qeveria Amerikane me frikën se mund të përdoret nga Kina...

Twitter me një format të ri cicërimash

Çdo regjistrim zgjat vetëm 140 sekonda. Nëse kaloni këtë limit një cicërimë tjetër audio do të krijohet duke nisur kështu një grup cicërimash Twitter...

Dropbox lançon menaxherin e fjalëkalimeve

Beta do të bëhet e disponueshme në Dropbox Plus por për momenti ofrohet vetëm në platformat mobile dhe abonentët e rinj në këtë plan. Dropbox...