Çeliku: “Hem homseksual, hem krenar sikur nuk shkon”

0

Sot mbahet “Parda e Krenarisë” në Prishtinë, ku komuniteti LGBTI nga Kosova dhe vendet fqinje do t’i bashkangjiten festës së ashtuquajtur “Parada e Krenarisë”

Në këtë festë, organizohet një marsh ku, në formë proteste do të familjarizojnë qytetarët me të qenit LGBTI.

Reagime të shumta në rrjetet sociale, kanë komentuar prezencën e komunitetit LGBTI në rrugët e Prishtinës.

Gëzim Kelmendi ishte i pari që reagoi kundër paradës së LGBTI’së, ku ai tha: “T’i kryejnë aktet e tyre në shtëpi, mos të dalin në publik”

Avni Çakmaku nga partia “Fjala” githashtu tha: Nëse fëmija im do t’i takonte komunitetit LGBTI do ta lëçisja”

Gjithashtu ka reaguar edhe profesori Arbër Çeliku i cili ka shkruar: “Hem homoseksual, hem kreanar sikur nuk shkon”

Sot në orën 12 fillon “Parada e Krenarisë” në Prishtinë ku mendohet të marrin pjesë një numër i madh pjestarëve të komunitetit por edhe fytyra të njohura publike. Së fundmi ka konfirmuar pjesëmarrjen edhe këngëtarja e njohur Adelina Ismaili.