Chat-GPT tani mund të analizojë edhe dokumentet PDF

INA
INA

08/11/2023

Chat-GPT i OpenAI po merr një përmirësim të madh që do të lejojë ngarkimin e dokumenteve për analizë.

Versioni i ri, i cili aktualisht është në një fazë provë dhe i disponueshëm vetëm për disa abonentë, do të lejojë bashkëngjitjen e dokumenteve të ndryshme, duke përfshirë dokumente në formatin PDF.

Pas ngarkimit të dokumentit, mjeti mund të analizojë përmbajtjen e tij dhe të bëjë një përmbledhje të shkurtër ose çdo gjë tjetër që ju kërkoni.

Abonentët “Chat-GPT” mund ta testojnë atë duke zgjedhur opsionin “Analiza e avancuar e të dhënave”.

ME TE LEXUARA

LEXO MË SHUMË

Inteligjenca artificiale AI

Miratimi i shpejtë i inteligjencës artificiale mund të zvogëlojë pagat, jo vendet e punës, tregon një hulumtim!

instagram

“Instagram” prezanton një opsion të ri që do të tërheqë shumë: Deri tani ishte i disponueshëm vetëm në Amerikë, por ka një “kapur”

google

Si të fshini të dhënat personale nga interneti

openAI

OpenAI nuk pritet t’i ofrojë Microsoftit ulëse në bordin e ri të kompanisë

haker

Google, Microsoft dhe Meta bashkojnë forcat për të luftuar hakerët

mark-zuckerberg

Zbulohet sekreti publik i Zuckerberg, për të cilin “Meta” mund të paguajë një gjobë të madhe

wikipedia

Themeluesi i Wikipedia-s për inteligjencën artificiale: Katastrofë artikuj po shkruan

gmail

Mos harroni: Bëjeni këtë në llogarinë tuaj në Google para datës 1 dhjetor

nasa

Një hap i madh drejt pushtimit të Marsit

INFO

NA NDIQ