Cilat janë risitë që i solli Apple: Nga iPad Pro, iMacs dhe telefon ngjyrë vjollce (VIDEO)

CEO i Apple Tim Cook filloi ngjarjen e Apple nga kampusi i kompanisë Cupertino, California, me pak ndihmë nga realiteti i shtuar.

Të njëjtat rrotullime shumëngjyrëshe AR që u përfshinë në ftesat për ngjarjen bënë një paraqitje në një video të shkurtër që nisi ngjarjen. Vorbullat lëvizën rreth Cook dhe formuan fjalën: hello.