Çka po ndodhë, Bilalla Kasami me shokë pranë stacionit policor në Tetovë

0

Kryetari i forumit rinor të Lëvizjes BESA është duke u marr në pyetj nga policia për shkak të aktiviteteve të rinistëve.Afër stacionit policor janë të pranishëm kryesia e ngushtë dhe lideri i partisë, Bilall Kasami.Ata po i japin mbështetje aktivistit, i cili po merret në pyetje nga policia.