Çmenden serbët me këtë video: Kjo është Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës, që s’e ndalë asgjë

0

Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës është e gatshme për çdo intervenim në ndihmë të qytetarëve. Kjo njësi është e trajnuar dhe përgatitur që të intervenoj në operacionet e rrezikshmërisë së lartë, ku përfshihen intervenimet antiterroriste, për lirim dhe shpëtim të pengjeve etj.

Forcat e Operacioneve Speciale, kryesisht përbëhen nga grupe të vogla të njerëzve shumë të përgatitur të cilët janë të pajisur me armatim dhe pajisje speciale. Secili ekip ka specifika të veçanta , ashtu është edhe njësitin e Snajperistëve.

Vitin e kaluar në Jordani Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës kanë qenë në dhjetshën më të mirë në gara ndërkombëtare! Gjithashtu në Hungari e kanë zënë vendin e parë në garen “kros fit” me rëndësi të veçantë për njësinë speciale të 50 shteteve.

Për të parë përgatitjet e tyre, ndiqeni rdokumentarin poshtë, të emisionit “Përtej ngjarjes”, që transmetohet në RTK.

RTK3

RTK3 – PËRTEJ NGJARJES – 14.04.2019

Gepostet von RTK am Sonntag, 14. April 2019