Çmime të reja të derivateve të naftës

0

Në Maqedonin e Veriut sërish cmimet e derivateve të naftës do të pësojnë ndryshime, njofton agjencia e lajmeve INA.

Nga mesnata cmimet e derivateve të naftës do të shiten me cmim më të lartë për gjysmë, gjegjësisht një denarë.

Eurosuper BS95 do të shitet për 67.50 denarë për litër, Eurosuper BS98 do të shitet për 69. 50 denarë dhe dizeli do të shitet për 62. 50 denarë për litër. (INA)