Çmime të reja të derivateve të naftës në Maqedoni

0

Nga Mesnata në Maqedoninë e Veriut do të ketë çmime të reja të derivateve të naftës.

Komisioni Rregullator për energjetikë gjatë ditës pritet të vendos për çmimet e reja të derivateve të naftës. Këto çmime do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme. Mbetet të shohim nëse do të ketë ulje apo ngritje të çmimeve.

Deri sot janë këto çmime

EUROSUPER BS-98 68,50 den për litër.

EUROSUPER BS-95 66,50 den për litër.

EURODIZELI 60 den për litër, ndërsa vaji ekstra i lehtë për amvisëri 50 den për litër.