Covid spitale do të bëhen dhe Banja e Bujanocit dhe e Vranjës?

Epidemiologu Branislav Tiodoroviç komentoi sonte se situata në Vranje është jashtëzakonisht e vështirë dhe se objektet e reja Kovid do të hapen për shkak të kësaj gjendje.

Ai tha se në Vranjë, një qytet që është shumë herë më i vogël se Nishi, ka gati 350 kontrollime të reja, dhe ata po përgatiten të hapin kapacitete shtesë atje.

Spitalet e reja Kovid po konsiderohen të hapen në Banjën e Vranjës dhe atë të Bujanocit.