Çudira shqiptare! Çifti martohet, dasmorët shohin “Big Brother VIP” (FOTO)

Nëse keni në plan të martoheni për 2 muajt në vazhdim, bën mirë që ditën tuaj të dasmës të mos e lini të martën dhe të shtunën, pasi banorët e “Big Brother VIP” mund të vijë të paftuar në ditën tuaj të shenjtë.

Video e mëposhtme e tregon qartë. Nëse dikur dasmorët shijonin vallet dhe ushqimin e gëzonin për çiftin, sot shohin reality show-n i cili është bërë pjesë e pandarë e tavolinave të shqiptarëve.

https://botapress.info/wp-content/uploads/2023/03/b-1.png