Çun Lajçi i dedikon disa rreshta Ziadin Selës

Aktori dhe shkrimtari i njohur kosovar, Çun Lajçi përmes disa rreshtave u ka bërë thirrje shqiptarëve të Maqedonisë që në zgjedhjet e 15 korrikut ta votojnë Zijadin Selën.

Më poshtë mund të lexoni poezinë e tij:

Ziadin Sela
*
Nji emër i përveçëm
Nji njeri me zemrën time
T’atdheut tuajen t’Iliridës
Që s’hesht që s’thyhet që flet
Ju duhet ta votoni nëse flisni shqip
Unë jam për Ty!