Dafina Zeqiri përkrah hapur dy banorët: Team Efi & Luiz

Luizi dhe Kiara tashmë janë bërë personazhe shumë të dashur për publikun.

Së fundi një simpati për ta ka treguar edhe një këngëtare shumë e suksesshme shqiptare.

Luizi dhe Kiara tashmë janë bërë personazhe shumë të dashur për publikun.

Së fundi një simpati për ta ka treguar edhe një këngëtare shumë e suksesshme shqiptare.

Bëhet fjalë për Dafina Zeqirin.
close
volume_off

Dafina përmes një storje në ‘Instagram’ ka zbuluar se është shikuese e “BBVA”.

“Team Efi & Luiz”, ka shkruar ajo.