Dalin informacione nga takimi, Serbia thuhet se u tregua destruktive

Ilir Kërçeli, shef i Kabinetit të Kryetarit të Kuvendit, Glauk Konjufca ka thënë se Serbia po ktheht destruktive nga Ohri.

Ai në një postim në “Facebook”, ka thënë se Beogradi do ta marrë “koston e merituar”,

Duke përmendur Asociacionin, ai thotë se nuk mund të ketë një të tillë i cili cënon integritetin dhe sovranitetin e Republikës së Kosovës.