Dallgë dhe erë, pezullohet lundrimi në portin e Vlorës

Moti i keq ka bërë që sot të pezullohen lundrimet nga porti i Vlorës.

Dallgët arrijnë deri në 9 ballë në det të hapur dhe 6 ballë brenda gjirit. Edhe pse në grafik ishte parashikuar mbërritja e tragetit, ky i fundit nuk ka ardhur për shkak të motit me dallgë dhe erë, që ka çuar në anulimin e lundrimit. Për këtë arsye, anijet e peshkimit nuk lejohen të dalin në det.