Dega e BDI-Likovë publikon një sondazh: Ja kush do i fitoj zgjedhjet

Dega e BDI-Likovë
Populli shqiptar çdoherë di të vleresojë drejtë!
Në të gjitha sondazhet, qofshin edhe ato me prirje opozitare, për të mos me thënë me tendencë anti BDI, BDI-në e nxjerrin partinë e parë politike në bllokun shqiptar dhe atë me një diferencë dukshëm të madhe në raport me partitë tjera shqiptare.
#vazhdojmëBashkë