Dega e BDI-së e Zhelinë: Po përgatitemi ti fitojmë zgjedhjet

Kryesia e degës së BDI-së në Zhelinë sot ka mbajtur takim për, siç njoftojnë nga kjo degë aktivitetet e rradhës të inicuara nga Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, e që ka të bejë me procesin e regjistrimit të popullatës.

“Takimi i rradhës i Kryesisë së Degës në të cilin, Deputeti-Kyetari i Degës, z.Bedri Fazliu njoftoi për aktivitetet e rradhës të inicuara nga Kryetari z.Ali Ahmeti, që ka të bëj me procesin e regjistrimit të popullatës. Ne si Degë e Komunës së Zhelinës, në bashkëpunim me këshillat vendor, do të organizohemi në baza vullnetare për të ndihmuar këtë proces në Komunën tonë dhe jo vetëm Poashtu, në këtë takim u bisedua edhe për Zgjedhjet lokale 2021 #Bashkë “thuhet në njoftimin e kësaj dege.

Dega e BDI-së në Zhelinë po përgaditet për të fituar komunën në zgjedhjet lokale. Sipas burimeve tona kjo degë mbështet fuqishëm Ali Ahmetin në të gjitha vendimet e marra së bashku.