Del në shitje vetura e njohur e James Bond

0

Aston Martin DB5 klasik, me të gjitha veglat e përdorura në filmin “Goldfinger”, do të ofrohet për shitje në një ankand më 15 gusht në Monterey të Zvicrës.RM Auctions House thotë se është një makinë që ka të gjitha pajisjet që përdoren në skenat e filmit të famshëm për agjentin sekret britanik 007, njofton Alsat.

Automjeti u modifikua në seminaret e Aston Martin që merren me rivendosjen e modeleve klasike të këtij prodhuesi dhe mbart numrin origjinal të karrocerisë DB5/2008/R.

Ndryshe nga dy kopjet e DB5, të cilat u huazuan në shtëpinë e prodhimit për prodhimin e Goldfinger në vitet 1960, që do të rindërtohen më pas, kjo makinë u modifikua plotësisht në Aston Martin dhe të gjitha aksesorët “film” janë funksionalë dhe mund përdoren shumë herë.

Natyrisht, ekziston një sistem radari i mirënjohur me një ekran në tastierë qendrore, si dhe etiketime të shkëmbyeshme të regjistrimit.