Demanton Dega e ASH-Butel. Jemi me doktorin

Demant:

ALEANCA PER SHQIPTARET – DEGA BUTEL

Ne menyre kategorike hedhim poshte lajmet neper faqet sociale dhe portale te ndryshme per kinse doreheqje kolektive apo largim te Aleances per Shqiptaret – Dega Butel, nga struktura meme Aleanca per Shqiptaret.

Çdo pakenaqesi e shprehur apo mendim ndryshe qe ka Aleanca per Shqiptaret – Dega Butel, sdo te thote dhe as nenkupton per te verteta shpifjet e plasuara nga portale te ndryshme.

Ne jemi ata qe te paret i dhame perkrahje LRPDSH-se dhe zhvilimin e saj deri ne diten e sotme si Aleanca per Shqiptaret.

Si anetare dhe militant te devotshem te Aleances per Shqiptaret kerkojme qe te mos permenden emra te pervetshem vetem e vetem se shprehen pakenaqesi per hire te mbrojtjes se vlerave demokratike te shprehjes dhe mendimit te lire.

Prandaj jemi NDRYSHE.

Aleanca per Shqiptaret

DEGA BUTEL.

Anetar i Keshillit per organizimin e Kongresit

Erkan Shabani