Deputeti Muja publikon marrëveshjen

Deputeti i Vetëvendosjes, Armend Muja ka publikuar marrëveshjen e fundit për targat, ku vërehen dallimet në verzionin e parë që u refuzua të mërkurën dhe verzioni i dytë, për të cilin u dakorduan palët, përcjell agjencia e lajmeve INA.

“Kur po themi se ata që thonë që ajo çka nuk është pranuar të hënën, është pranuar të mërkurën nuk e dinë se për çka po flasin”, ka shkruaj Muja.(INA)