Derisa populli në radhë për benzinë ​​më të lirë, Gabriel Bajram i bleu djalit një Mercedes Jeep! (VIDEO)

Derisa njerëzit në kolona po heqin të zinjtë e ullirit për të blerë benzinë ​​më të lirë, në të njëjtën kohë këshilltari i LSDM-së dhe partneri i koalicionit Gabriel Bajram festoi ditëlindjen për djalin e tij Valentinin duke i dhuruar një xhip të ri Mercedes Benz, shkruan portali Kurir.

Në videon e publikuar nga Jovan Kukuzel shfaqen shampanjat më të shtrenjta të markës “Moet”, të cilat hapen dhe theksohen me të njëjtat gota.

Në video hidhen edhe para, dhe shihet parku i automjeteve të familjes Bajram që do t’ju dhemb koka./Kurir.mk

 

https://fb.watch/dnolOiwEXV/