Detaje nga rasti në Bit Pazar

0

Punëtori i NP “Higjiena Komunale” është pla gosur në këmbë në Bit Pazar. Sipas informacioneve jozyrtare, i pla gosuri po shëtiste në rrugë afër Teatrit Shqiptar, kur vuri re një grup hajdutësh që po hynin në njërën nga dyqanet.
Ai filloi të bërtiste, pas së cilës hajdutët u tërhoqën, dhe njëri prej tyre nxori një ar më dhe qëlloi. Plum bi e goditi në këmbë, dhe hajdutët u larguan.
Punëtori i NP “Higjiena Komunale” menjëherë është dërguar në spital dhe është jashtë rezikut për jetën.Pa Censurë