Dimitrievski a do të kandidojë për kryetar të LSDM, ja qëndrimi i tij?

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski thotë se nuk ndjehet i përjashtuar nga LSDM-ja, përcjell TV21.

Dimitrievski thotë se në këtë mënyrë, nuk e ka ndërmend që të kandidohet për kryetar të LSDM-së, pasi sipas tij nuk po rreshtohet Statuti i partisë.

“Ka procedurë të përcaktuar në bazë të Statutit, përcaktohen mbledhjet e organizatave lokale, organizatat komunale, pastaj jepen propozimet, vetë propozimet më pas konfirmohen nga organizatat komunale dhe në fund, pra hapet procedurë për vetëkandidime, në të cilën anëtarësia eventualisht duhet të përjashtojë kandidatët, e jo ne të shkruajmë kandidatura me vetëkandidim dhe të bëhemi kryetarë para kohe”, tha mes tjerash Dimitrievski./TV21