Disa komuna të mëdha të Shkupit sot do të jenë pa energji elektrike

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike nga EVN sot disa komuna të mëdha të Shkupit do të jenë pa energji elektrike, përcjell INA.

EVN njofton qytetarët se për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike sot (12 janar) do të mbeten pa energji elektrike këta shfrytëzues:

– nga ora 08:30 deri në ora 13:00, konsumatorët nga pjesa e rr. Kiro Krstevski. (Komuna Kisella Vodë)
– nga ora 09:00 deri në ora 11:00, konsumatorët nga pjesë të rrugëve: Rade Jovçevski Korçagin, Ohridska, Prespanska, Petrichka dhe Gjuro Gjonoviq. (Komuna Qendër)

– nga ora 09:00 deri në orën 11:00, konsumatorët e objekteve tregtare dhe jotregtare në një pjesë të rrugës së re të projektuar në Zonën Industriale – Vizbegovë. (Bashkia Butel)

– nga ora 09:00-15:00, konsumatorët nga fshati Smesnicë (Komuna e Zelenikovës)
– nga ora 13:00-15:00, konsumatorët nga një pjesë e fshatit Çiflik (Komuna e Sopishtës) (INA)