Disa pyetje Musa Xhaferit dhe Ali Ahmetit?

0

Nga Sulejman MEHAZI/

Të nderuar, ç’të keqe ju bënë shqiptarët e Strugës që ju thoni “stërvina”?
Po tetovarët pse i shani e ju thoni “derra” e “bythë pambuka”?
Po çfarë u bë me fitimtarët, invalidët e të vrarët e luftës më 2001?, pse u vranë e ranë dëshmorë, mos për qejfin tuaj për t’u bërë me para e të parë apo ranë e u vranë për flamur e vatanë?, u vranë për të na ofenduar e thënë “stërvina”, “derra e bythë pambukë” apo për popullin shqiptarë?
Pse me fjalët e sjelljet tuaja s’keni fare turp e jeni të paedukuar?
Pse në vend që të jeni mirënjohës për votat e dhëna BDI-së, po të kundërtën, përdorni fjalorin e kurvërisë?
Si do vini të kërkoni votat e BDI-së, kur tani e tutje gjatë zgjedhjeve s’ju lëmë pa ju shqyer e gëryer në kuti?