Dita e re shqiptare!

0

Shkëlzen Halimi

Është koha që të zgjohemi nga shtrati i letargjisë. Dhe, nëse zgjohemi, atëherë është mirë të qëndrojmë para pasqyrës, së paku për t’u njoftuar me vetveten, por edhe për t’u bindur se kokën nuk e kemi harruar në shtratin e letargjisë, sepse me atë kokë duhet të fillojmë të mendojmë seriozisht për ditën e re shqiptare. Vetëm në këtë mënyrë mund t’ia ndërrojmë rrjedhën fatit tonë, të cilin fat, duke qenë të besës e besimtarë, ua dhamë atyre që e shndërruan në lodër të thjeshtë, të cilën, për nevojat e tyre, e shitën me çmim të lirë në pazarin e prostitucionit politik….