Drejtoria me 400 të punësuar, ka vetëm 4 shqiptarë

Xhevat Iseni, kryetar i Bordit Drejtues në Shoqatën Aksionare për menaxhim me banesat dhe lokalet shtetërore  në RM flet për diskriminim katastrofal që është bë në këtë drejtori gjatë punësimeve.

Ai thotë se përqindja e shqiptarëve aty është “zero për qind”, respektivisht prej 400 të punësuarëve vetëm 4 janë shqiptarë, kurse partitë shqiptare që anë qenë në pushtet gjatë 11 viteve të kaluara nuk kanë ndërmarrë asgjë për të ndryshuar këtë situatë. Në intervistën për Gazetën Lajm Iseni thotë se nga posti në të cilin gjendet tani do të angazhohet për përmirësim të këtij diskriminimi dhe padrejtëive tjera që janë bërë aty.

Poashtu premton edhe ndriçim të rasteve të dyshimta korruptive, që kanë ndodhur në të kaluarën që kanë ndodhur në këtë ndërmarrje: