Dritan Shakohoxha e thotë hapur mendimin e tij për dy ekipet Kombëtare të Kosovës dhe Shqipërisë

0

Një tjetër i ftuar special i kësaj puntate të “Shiko kush LUAN” nga Luana Vjollca ishte edhe Dritan Shakohoxha i cili me shumë sportivitet u bë pjesë e lojrave të programit. Në pjesën e fundit “Ndaje ose haje” e zonja e shtëpisë Luana, u serviri edhe këtë herë torta të ftuarve. Komentatori dhe gazetari i njohur sportiv, Shakohoxha, u pyet në lidhje me dy kombëtaret se cila ka më shumë shance të shkojë në Kampionatin Europian, ajo e Kosovës apo Shqipërisë? Ai tha se Kombëtarja e Kosovës ka 90% më shumë probabilitet por e rëndesishme është që shqiptarët do të shkojnë në Europian, nuk ka rëndësi se cila prej të dyjave ne do të gëzohemi njësoj.