Durmishi nga Xhepçishti: Po dëshmohet çdo ditë, fitorja e Besës do të jetë shumë e madhe

Bartësi i listës së këshilltarëve të Lëvizjes Besa, Besar Durmishi sonte realizoi takim me banorët e Xhepçishtit. Para banorëve Durmishi tregoj pse Besës i duhet shumicë në Tetovë dhe pse duhet votuar numri 8. Ai më tej ka deklaruar se përkrahja po shtohet dita ditës dhe se fitorja më 20 gusht do të jetë shumë e madhe.

Bartësi i listës së këshilltarëve të Lëvizjes Besa, Besar Durmishi sonte realizoi takim me banorët e Xhepçishtit. Para banorëve Durmishi tregoj pse Besës i duhet shumicë në Tetovë dhe pse duhet votuar numri 8. Ai më tej ka deklaruar se përkrahja po shtohet dita ditës dhe se fitorja më 20 gusht do të jetë shumë e madhe.