Dy arinj nga Maqedonia udhëtuan për në Zvicër për një jetë të re

Dy arinjtë Marko dhe Martina, dhe tani Sam dhe Xhamila (jetë e re, emra të rinj) nga kopshti zoologjik i Shkupit udhëtuan për një jetë të re në AROSA Bear Sanctuary në Zvicër.

Ky mision është kryer me ndihmën e Four Paws të cilët ndihmuan arritjen e sigurt të arinjve në vend.