Dy linja telefonike për regjistrimin e mërgatës

Enti Shtetëror i Statistikave në Maqedoninë e Veriut ka publikuar dy linja telefonike për regjistrimin e mërgatës.

Linjat telefonike që kanë qasje në aplikacionet “Viber” dhe “WhatsApp”, mbajnë numrat si: +38971483313, +38971483291.

ESHS apelon që secili qytetar i Maqedonisë së Veriut që jeton jashtë vendit mund të marr informacione dhe këshilla për regjistrim edhe përmes këtyre ligjave për cdo paqartësi që ka të bëj me procedurën e regjistrimit.