Dy persona sulmojnë policin në Kodrën e Diellit

Mbrëmë rreth ore 11 e 10 në parkingun para njësisë policore në Kodrën e Diellit A.Q.(26) nga fshati Negotinë i Gostivarit dhe I.Xh.(22) nga Dradeci, komuna e Vrapçishtës kanë sulmuar një zyrtarë policor. Dy personat janë arrestuar në Kodrën e Diellit dhe janë marrë masa për zbardhjen e plotë të rastit. Kliko reklamen për të parë ngjarjen…