E fundit nga Bullgaria: 6 pacientë janë në kirurgjinë plastike, 1 në traumatologji

TV21 gjendet në Bullgari ku ju sjellë drejtpërdrejtë konferencën për media të autoriteteve shëndetësore në lidhje me të lënduarit e aksidentit tragjik të 23 nëntorit në Bullgari.

“6 pacientë janë janë në kirurgjinë plastike, 1 në traumatologji. Të gjithë pacientë janë në gjendje stabile, u janë dhënë ndihmë psikologjike dhe dje kanë pasur intervenime të suksesshme”, tha Maja Arginova, transmeton TV21.