E puthi edhe Anën dhe Sarën/ Atdheu tregohet ‘i sinqertë, tregon se cila i pëlqeu më shumë

Atdheu është i vetmi konkurrent në PërPuthen që ka shkëmbyer dy puthje me dy vajza të ndryshme, me Anën e parë dhe me Sarën konkurrenten më të re të emisionit. Ndërkohë sot ai është shprehur se puthja me Anën i ka pëlqyer më shumë.

“Me Anën kam kaluar më shumë kohë. Por shyqyr që erdhi Sara në program dhe mu kthye shkëlqimi. Por puthja më e mirë ka qenë me Anën. Kam pasur shumë kohë me Anën.”