E rëndë, një burrë përdhunoi fëmijët 5 dhe 7 vjeç në Kavadar dhe i filmoi me celular

Në Kavadarci, një sulm seksual u krye ndaj fëmijëve të moshës 7 dhe 5,5 vjeç, raporton Ministria e Punëve të Brendshme.

Ata thanë se Prokuroria në Kavadar ka filluar procedurat kundër një 41-vjeçari, i cili dyshohet se ka kryer veprën penale “sulm seksual” ndaj një fëmije nën 14 vjeç.

I dyshuari në disa data të paspecifikuara gjatë gjysmës së parë të vitit 2020, deri më 21.7.2020, në mënyrë të përsëritur ka kryer veprime seksuale ndaj fëmijëve të moshës 7 dhe 5.5 vjeç. Ai u bëri fotografi viktimave me celularin e tij.

Për shkak të rrezikut të arratisjes së të dyshuarit dhe frikës se nëse ai është i lirë ai do të vazhdojë të kryejë krime të tilla dhe të ngjashme, si dhe për shkak të peshës së krimit për të cilin ekziston mundësia e burgimit për të paktën 12 vjet, të dyshuarit i është caktuar paraburgim 30 ditësh.