Edhe një lajm i pikëlluar nga komuna e Likovës

0

Edhe një lajm pikëllues nga komuna e Likovës. Ka ndërruar jetë edhe arsimtari Bajram Idrizi nga fshati Mateç,
Lajmin e hidhur e bën të ditur daja I të ndjerit, hoxha Abdullah Shaqiri.

“Të nderuar vllezër ju njoftojmë se ka ndêrruar jetë nipi jonë Mësuesi Bajram Idrizi nga fshati Mateç.

E lusim Allahun xh.sh që ta mëshiron e in shaa Allah e shpërblen me xhenet!

Ju njoftojm se varrimi bëhet nesër mbas namazit të drekës.

Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”, shkruan hoxha Abdullah Shaqiri.