Edhe një profesor universitar i bashkohet Lëvizjes BESA

0

Në zyrat e Lëvizjes BESA, Kryetari Bilall Kasami, priti në takim “Doktorin e Shkencave Filologjike”, njëherit edhe profesorin universitar, Florim Ajdini duke i uruar mirëseardhje në familjen e madhe të Lëvizjes BESA, thekson komunikata e kësaj partie.

Profesor Florim Ajdini siç thuhet është një profesionist i dëshmuar, i cili është edhe njohës i mirë i gjuhëve të huaja dhe në Universitet e Tetovës ligjëron Gjuhën Frënge dhe Angleze. Florim Ajdini vjen nga fshati Rakovec – Komuna e Tetovës.

“Figura të ndryshme intelektualësh vetëm se e forcojnë Lëvizjen BESA dhe rrugëtimin e saj drejt sfidave të reja dhe të guximshme”, thekson Lëvizja BESA.