Gjatë një bisede me Metin, Azemin dhe Shqipen në oborrin e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Edona ka shpërthyer në lot.

Ajo tha se ka qejf të ketë fëmijë.

Teksa Edona po qante, Meti e mori afër për ta ngushëlluar. Njëjtë veproi Azemi i cili tha se ajo do ta gjejë dikë që do ta pranojë ashtu siç është.