Edi Rama âsht çu jerm!

0

Halil Matoshi
Regjim vizash me Serbinë!
Serbia e Shqipnia nuk kufizohen, pra “Schengeni i tyne” âsht kamuflim për ‘neoballkaninë’ si projekt i imperializmit serb për dominim, qe e gëlltit e majta mendjelehtë shqiptare!?
Edi Rama âsht çu jerm!
Ndërmjet Shqipnisë e Serbisë âsht nji entitet juridik-politik, subjekt i të Drejtës Ndërkombëtare, Republika e Kosovës, si projekt i panegociueshëm dhe i përhershëm.
17 shkurti preket vetëm mbi trupat tanë të vdekun!
Kosova të vetmin projekt historik e ka integrimin Euroatlantik!
Përket në botën që e ka lidere Amerikën!
Mini-Schengenit të triumviratit VRZ, Kosova duhet t’i përgjigjet me regjim vizash për Serbinë!?